Retur for nettbutikk?

Joda, jeg har ikke glemt ut alle dere sol bestilte kaffe og ga meg mine aller første tilbakemeldinger! Nettbutikken kommer snart tilbake, men da i en ny utforming! Litt lettere å navigere, tilrettelagt med litt flere valgmuligheter. 

Grunnen til at jeg måtte stenge ned nettbutikken i en periode har ganske enkelt vært utfordringer knyttet til logistikk og utstyr. Ettersom brenningen og resten av kaffelab virksomheten ble satt til to forskjellige steder, ble jeg tvunget til å ta grep. Den enkleste midlertidige løsning ble å fokusere på fysiske utsalg, da Kaffistuå Naturbakst og egen popup. 

Etterhvert som mer utstyr begynner å falle på plass og jeg har fått orden i flere logistikk løsninger, vil også nettbutikken komme tilbake. Da jeg har fullt opp i alle retninger (julekaffe, espresso, julemarked, popup, osv), vil jeg ikke si noen dato før det er nærmere, men det blir i god tid til å bestille hjemmebrent til jul!

Handlekurv