PopØpp – vellykket men med følger

Det var vel kanskje til å forvente når man først påtar seg meg arbeid enn helsa egentlig tillater. Jeg, mine nærmeste og de som har fulgt med i virksomheten visste jo helt klart at dette kom til å få følger. Så, etter et par måneder og uker med mer arbeid enn sunt var, måtte jeg rett og slett ta en pause.

Pause ikke full stopp

Pausen jeg har tatt gjelder ikke stående kundeforhold og de utsalgsstedene som selger kaffen, har fortsatt fått sporadisk påfyll. Det som derimot har måttet bli satt til side har vært videreutvikling av nye kaffer og andre spennende prosjekter.

Mye på gang nå som helsa letter

Jeg kommer nok fortatt til å måtte vente litt med å sette igang de aller største prosjektene, men tilfeldigvis har det ballet på seg ganske mange muligheter og utfordringer. Alt fra sponsoravtaler, nye utsalgssteder til samarbeid med en lokal importør.

Mer om dette når helsa er litt bedre. Følg med 😉

Handlekurv