Og planen nå?

Da var det i alle fall avklart med det offentlige, enn så lenge. For det nivået jeg befinner meg på nå, både hva gjelder helse og produksjon, så behøver jeg verken bekymre meg for Mattilsynet, NAV eller andre instanser. Så enn så lenge kan dette vokse sakte men sikkert videre.

Selv om drømmen såklart er et eget produksjonslokale, er jeg fornøyd med garasje brenneriet mitt for nå. Det utfyller det behovet jeg har for «kaffelab» og tilstrekkelig plass til mikroproduksjonen pr.d.d. Omsetning i seg selv er heller ikke stabilt høy nok til å rettferdiggjøre kostnaden av å leie et eget lokale.

Markedsføring og salg

Til nå har markedsføringsbudsjettet mitt vært hele 50,- kroner. Dette var i et forsøk på å skape litt oppmerksomhet omkring startskudd kampanjen. Ellers har markedsføring vært en utnevnt sak, og slik fortsetter det frem til jeg har fått på plass endelig løsning for poser og etiketter. Dette regner jeg med skjer i løpet av august mnd.

Salgsmessig har det vært så som så i det siste, men det har vært salg, og det i seg selv er fornøyelig for meg. Jeg bare elsker tanken at noen der ute nyter min kaffe ! Og håpet er så klart at det skal bli enda flere.

Før jeg kan komme med mer kaffe nå, må jeg dog dessverre få solgt noe av det inneværende varelageret. Så da kan det kanskje ta litt tid før ny kaffe kommer?