KryptoKaffe fra Colombia

kr125.00

Kongerik.et sin unike kaffe! 

Som vi alle vet er Krypto for hele Kongeriket Norges nye ledende mediekanal, med nyheter og analyser om kryptovaluta og verden om kryptovaluta og verden. Flaggskipet er Krypto til Frokost (hverdager kl 8.30) og hva passer bedre til en frokostsending enn en rykende fersk kopp kvalitetskaffe? Start dagen med den samme vidunderlige kaffen som Dale himself!

Nullstill

Varenummer: kryptokaffe Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

Kongerikets speidere og diplomater søkte langt og lenge etter den perfekte kaffen. Takket være vår misjonær KaffiNistad,  fant vi alt vi har lengtet etter i den normale FIAT-kaffe, og vi vil gledelig dele det med folket! Og du kan betale med krypto.

Gjennom våren og sommeren har jeg stolt hatt glede av å brenne og sende ut KryptoKaffe til hele Kongerik.et. Én ting jeg har blitt påminnet for hver tilbakemelding jeg får, er hvor deilig det er å ha et personlig forhold direkte til kunder. Og hvor mye det betyr for meg å vite at det jeg driver med, har en positiv sosial effekt. Jeg vil ha mer person i handelen, være mer hands-on og tilbake til å ha full kontroll på det som betyr mest for meg. – KaffiNistad, Christian 🙂

Rettferdig, bærekraftig og etisk kaffe fra en person med «brennende» lidenskap for kaffe! Ingen imellom, fra person til person.

Har du noen som helst spørsmål angående kaffen, anbefaler vi på det sterkeste å spørre KaffiNistad på discord! Faktisk kan du nok stille spørsmål om hvilken som helst kaffe, og han har et svar!

Kongeriket leker ikke med kaffen din. Vi sees til Frokost!

Besøk Kongerik.et !

Betal med krypto? Ta kontakt med KaffiNistad ! (Kan også bestilles via discord) !

For korrekt pris, fyll inn pris i NOK (normalt 125kr) , og se nåværende pris i valgt krypto

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 250 g