Fra Kaffilaben til brenneriet.. Mitt brenneri..

Det føles rart å begynne å endre navn på virksomheten, etter over to år som «labben i sentrum», men kanskje var det på tide med endring. I løpet av tiden vi har drevet Haugesund Kaffilab AS sammen har vi hatt våre gode og dårlige stunder, og vi tar med oss de gode minnene videre, når det nå er «historie».

For meg som kaffenerd og entusiastisk brenner, var det aldri noe alternativ å ikke fortsette en eller annen form for kaffevirksomhet, så da mulighetene åpnet seg, fikk jeg kjøpt ut restlager og utstyr, overtok lokalene og før vi ante ordet av det var jeg tilbake der jeg hører hjemme. Bak en brenner, med en god kopp kaffe i hånden !

Planen fremover er å legge et solid grunnlag for videre vekst og høyere omsetning. Gjennom å fokusere på høyere kvalitet, mer smak og bedre kaffe skal jeg klare å kapre de kundene som frem til nå har vært skeptiske til små, lokale aktører!

Handlekurv