Status og planer, ting tar helt av..

Først en kjapp oppsummering av hva som har skjedd i løpet av de siste ukene.

  • Første festivalservering av kaffe vellykket! Eventyrvegen Hjemmebrygger Festival 2018
  • Første unike kaffe for serveringskanne ferdig tilpasset og i servering! Kaffistuå i Haugesund lanserte Naturbakst kaffen 1.september.
  • Nettbutikk er oppdatert i tråd med nye regler og lovverk
  • Plastposer byttet ut med kraftpapir resirkulerbare poser (håper å ha biologisk nedbrytbare på plass før nyåret)

Kvalitet prioriteres forann kvantitet og salg. All kaffen levert fra Nistad Mikrobrenneri skal være av best mulig kvalitet og i vekstfasen ber jeg bare ydmykt om tålmodighet. Alle skal få! Men ikke dårlig kaffe!!

Christian

Planen fremover

I tiden som kommer er det særlige fokuset å få gjort unna det arbeidet som har måttet vente. For et nyetablert brenneri, som har opplevd en helt eksplosiv vekst, er det til tider overveldende å nå over alt. Den neste uken er det følgende som prioriteres:

  • Sende smaksprøver til ventende interessenter
  • Levere et et lite testutvalg av kaffe til butikk-kunder lokalt
  • Få nye kaffe i poser og ut i salg

I tillegg til dette er det ganske mange andre små gjøremål, som alt i alt gjør brenneriet i stand til fortsatt vekst.